Kilo Store Eindhoven

De eerste Kilo Store is een feit. De Geldropseweg 87 in Eindhoven is de plek waar jij je mooie, voordelige outfit kan scoren. Een assortiment van ruim 2500 kilo kleding en andere accessoires. Ook zorgen wij iedere dag voor nieuwe topartikelen die opzoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Kom jij ook? 

Laat je e-mailadres onderaan de site achter en ontvang extra korting!

Ons doel

Zoveel mogelijk kleding een nieuw leven geven. Onze Kilo Store gaat hier mede voor zorgen. Verder organiseren wij specifieke uitverkoopdagen. Op deze dagen zorgen wij ervoor dat er supervoordelige kleding is, dat bijna voor niets weg mag. Ons doel is om onze kleding voor de volle 100% een tweede leven te geven. Misschien een utopie, maar dromen mag!

Waarom je voor ons kiest

Of je nou opzoek bent naar tweedehandskleding voor je eigen kledingkast, of voor je eigen onderneming. Wij zijn er voor jou! Uiteraard ontvangen wij ook graag tweedehandskleding. Hiervoor ontvang jij stempels waarmee je spaart voor gratis kleding uit onze winkel. Puilt jouw kledingkast dus uit, wij helpen. Wij gaan opzoek naar een volgende eigenaar.

Interesse?

Wanneer het gaat om het afnemen van kleding of andere soorten textiel, dan ben je bij ons aan het goede adres. Zoek je extra voorraad voor jouw winkel, bedrijf of evenement?